Safire GSM-Styrning 1287B

4795 kr

Skickas från centrallager

Artikelnr: 1287B Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Tvåvägs GSM-baserad fjärrstart för Safire-värmare som kan styras med en mobilapplikation. Lätt att använda med direkta och enkla SMS -kommandon. Kräver inte en dataanslutning eller en kontinuerlig anslutning, vilket resulterar den lägsta energiförbrukningen på marknaden.

Fungerar med alla Safire -kabinvärmare samt enheter i 23Di, 32Di och 36Di -serien i kombination med Genius -kontrollpanelen. En app för att styra värmaren är också tillgänglig från App Store och Google Play.

När du använder modemet med den nya kretskortsprogramvaran är det också möjligt att få de senaste felkoderna och information om bränsleförbrukningen.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Safire GSM-Styrning 1287B”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dokument

VÄRME ENLIGT DINA BEHOV

Sedan 1998

Tillverkningen av Safire -värmare är baserad på mer än 30 års design- och tillverkningserfarenhet. Safires produkter har kontinuerligt utvecklats enligt önskemål från användarna.

Tanken med Safire är att vara genuint delaktig i att göra ditt dagliga liv och fritid enklare. Safires produkter böjer sig på många sätt. Exempel är en stugvärmare, en båtvärmare eller till och med en värmare för din terrass. På grund av deras användarvänlighet och tillförlitlighet har du bokstavligen tid för resten!