Safire 3800A 12V Dieselkamin med GSM

(1 kundrecension)

27995 kr

En kamin perfekt för den större stugan/jaktstugan/gäststugan

Steglös Värmereglering: 900 – 3800 W
För stugor på 40 – 90m2

Du behöver inte längre komma till stugan med minusgrader invändigt, glöm illaluktande fotogen kaminer och gasol värmare. Safire 3800A dieselkamin  är en är en perfekt lösning för uppvärmning av mindre stugor/Jaktstugor/Gäststugor som inte har tillgång till fasta elnätet, eller om man har strömavbrott.

Artikelnr: 3800A Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Safire 3800A är en verklig kanon för större stugors värmebehov. Otroligt hur liten enheten är med en mycket hög effektivitet!

Safire dieselkaminer ger dig jämn och njutbar värme inomhus. Värmen kan justeras steglöst enligt dina behov, därmed kan andra värmeformer användas parallellt med Safire dieselkaminer. Förbränningsgaserna leds ut antingen via en 90mm rökkanal som är ytterst lätt att själv montera, ett 90mm genomförningshål i väggen!

I Safire värmarna sker själva förbränningsprocessen inne i värmaren, tyst och med säkerhet framför allt. Safire 3800A utrustas med antingen en integrerad display eller med Genius styrpanel. Du kan också utrusta denna modell med en fjärrstyrd (1287B) enhet. Då kan du koppla på värmen bl.a. med din mobiltelefon via Safire applikationen som laddas ner från din operatörs butikplats. Appen är dessutom mycket lätt och enkel använda.

Denna modell, 3800A är utrustad med en fläkt som påkopplas vid 3kW värmenivå. Med denna automatiserad fläkt  når man tillsammans med en extremt kompakt värmeväxlare värme,  redan med låg justeringsnivå. Den varma luften känns skön i utrymmet som uppvärms. Det enda du behöver göra är att njuta!

Safire 3800A har Genius displayen som en tilläggsutrustning. Med Genius displayn kan du bl.a. tillägga kalender timer, kolla upp bränslenivån i tanken, kontrollera elspänningen och läsa fel-koder vid behov.

Med den här kaminen levereras:
– GSM-styrning(Safire 1287B)
– Väggenomföring
– 30 liters tank
– 1 st bränslepump och 3 m bränsleslang med tankanslutning för 30 liters tank,
– 4 m strömkablar
– 4 m givarekabel till termostat samt skruv och klammer för installation.

Finns i vit & svart

Kaminen är testad och godkänd av Statens Provningsanstalt.

Mer information

Vikt 20 kg
Dimensioner 31 × 21 × 73 cm
Modell

3800A

Bränsle

Biodiesel / dieselolja / brännolja / lyspetroelum

Bränsleförbrukning

0,9 – 3,8 dl/tim

Driftspänning

12 V

Strömförbrukning

0,15 – 0,80A (1,8-9,6W)

Stömförbrukning GSM

25mA (0,6 Ah/dygn) sparläge 14mA (0,34Ah/dygn)

Steglös Värmereglering

900 – 3800 W

Temperaturjustering / effektjustering

Automatiskt med inbyggd termostat , via displayn eller med mobiltelefon

Start

Display eller mobiltelefon

Värmer upp

40-90m2

Färg

Svart, Vit

1 recension av Safire 3800A 12V Dieselkamin med GSM

  1. Jan Andersson

    Snabb leverans och enkel installation.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dokument

VÄRME ENLIGT DINA BEHOV

Sedan 1998

Tillverkningen av Safire -värmare är baserad på mer än 30 års design- och tillverkningserfarenhet. Safires produkter har kontinuerligt utvecklats enligt önskemål från användarna.

Tanken med Safire är att vara genuint delaktig i att göra ditt dagliga liv och fritid enklare. Safires produkter böjer sig på många sätt. Exempel är en stugvärmare, en båtvärmare eller till och med en värmare för din terrass. På grund av deras användarvänlighet och tillförlitlighet har du bokstavligen tid för resten!